__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"55c7c":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"55c7c":{"val":"var(--tcb-skin-color-20)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"55c7c":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
POSEBNA PONUDBA!

Že veš, kaj boš podaril

 svojim najdražjim?

Nehaj razmišljati, in se hitro odloči.

ARGOS - darilni bon

Podari darilo, ki ostane!

Si že kdaj dobil darilo, katerega si postavil na poličko? Saj je lepo, nič ne rečem, ampak vsak teden moraš z njega brisati prah.
Kaj pa če bi ti, namesto "lovilca prahu", svojim najdražjim podaril nekaj trajnega. Nepozabne spomine!

Člani Društva regionalnih vodnikov Slovenije - ARGOS, smo pripravili kopico zanimivih in zabavnih vodenj. 

Ne veš, kje začeti?

Klikni na gumb "Izberi vodeni ogled" in preglej obsežen seznam. Kar 77 vodenj smo pripravili. In prav gotovo se najde nekaj za vsakega. 

Za strica, ki je ljubitelj arhitekture, ali za sestrično, ki je navdušena nad umetnostno zgodovino. Pa za nečaka, ki je navdušen športnik in bi rad videl kje se je kalil njegov vzornik. Pa za starše, ki so ljubitelji narave in zanimivih zgodb ...
Ponudba je tako pestra, da zagotovo najdeš za vsakega nekaj.

Saj nisi pozabil nase in na ljubezen svojega življenja, kajne? 

Kam boš svojo druščino najprej odpeljal na potep, ko bo ponovno možno bolj svobodno potovati?

Slovenija je majhna a hkrati velika dežela. Lahko jo prevozimo v treh urah ali raziskujemo celo življenje. Pa še se bo našel kak neodkrti kotiček. Tako da, ne izgubljati časa in korak za korakom raziskuj lepote naše domovine.

Turisti iz celega sveta hodijo občudovati našo preljubo Slovenijo. In vedno jo zapuščajo z velikim zadovoljstvom. In kot je rekla gospa iz Združenih držav Amerike:

Edina pritožba, ki jo imam je, da smo v Sloveniji ostali premalo časa!

Kaj pa mi, slovenci in slovenke, ki tukaj živimo. Cenimo in občudujemo našo deželo tako kot tuji turisti?

Saj vem, prepričani smo, da svojo deželo dobro poznamo. Kajne?

Ampak, zagotavljam ti, da se zagotovo najde še veliko kotičkov in veliko zgodb, ki jih ne poznaš. Jih boš raziskal z lokalnimi vodniki? In prav te izkušnje podaril tudi tvojim dragim?

"O ja, dobil sem krasno idejo!"
Letos ne kupim daril, na katerih se nabira prah..

Kupim darilne bone za nepozabne oglede in doživetja!"

Uf, pa imam eno skrb manj. Kaj pa ti?

Vodnik za po Sloveniji?! 

Še vedno razmišljaš, če je vredno najeti lokalnega turističnega vodnika za odkrivanje Slovenije?
Si kdaj razmišljal, ali je vredno avto peljati k avtomehaniku na popravilo? Zakaj nebi pogledal kaka navodila na video-platformah in se popravila lotil sam ;) 

Vsak poklic ima svoje značilnosti in vsako delo potrebuje določena znanja in spretnosti. Prav tako tudi delo turističnega vodnika. Saj zbereš dejstva in podatke iz razne literature in spleta. Ampak, prvič, to ti vzame čas, ki bi ga lahko porabil za delo v katerem si specialist. In drugič, lokalni vodniki ti iz vseh podatkov z dodatkom prav posebnih začimb zakuhamo zgodbe. 

In ravno zgodbe so tisto, kar naredi neko vodenje in doživetje nepozabno!

Kdo smo?

V Društvu regionalnih turističnih vodnikov - ARGOS smo se zbrali lokalni turistični vodniki, ki ljubimo svoje domače kraje in jih z ljubeznijo tudi predstavljamo zainteresirani javnosti.

S krajem dihamo in ga resnično poznamo. Hkrati smo tudi vodniško izobraženi, z ustreznimi licencami za vodenje in širokim strokovnim znanjem o zgodovini, psihologiji, geografiji, umetnostni zgodovini, animaciji in drugih dejavnostih, ki sestavljajo kakovostno vodenje.

Poglej si kratek video, ki so ga pripravili nekateri člani 

Alan Premerl

Alan Premerl

Alenka Jeran

Alenka Jeran

Demian Sem

Demian Sem

Dragan Bekčič

Dragan Bekčič

Irina Cerar

Irina Cerar

Janez Virant

Janez Virant

Karmen Rus

Karmen Rus

Manica Pogačnik

Manica Pogačnik

Marija Žvan

Marija Žvan

Mateja Kregar Gliha

Mateja Kregar Gliha

Mihaela Rupnik Cek

Mihaela Rupnik Cek

Mitja Gruden

Mitja Gruden

Mojca Šoštarko

Mojca Šoštarko

Mojca Taler | Slovenija z lokalci

Mojca Taler

Nadja Mirnik

Nadja Mirnik

Neža Vovk

Neža Vovk

Nina Buh

Nina Buh

Nina Knez

Nina Knez

Nina Regina

Nina Regina

Tjaša Janovljak

Tjaša Janovljak

Tomaz Zavrl

Tomaz Zavrl

Cell
Cell
Cell

Podari nepozabne spomine.

Si že razmislil komu boš podaril nepozabno darilo - spomine, ki ostanejo? 

22

Licenciranih regionalnih turističnih vodnikov

77

Nepozabnih doživetij

Neprecenljivih spominov

Se še vedno nisi odločil?

Še vedno razmišljaš ali je darilni bon za vodeni ogled primerno darilo? V sodobnem času stremimo večinoma za materialnimi dobrinami. Ampak ni materialno bogastvo tisto pravo. Saj vem, brez materialnih dobrin nam ni živeti. Ampak pogosto nas želja po vedno večjih, boljših, močnejših, novejših in oh in sploh materialnih dobrinah tako okupira, da pozabimo na tisto pravo bogastvo. Tisto, ki nam ga nihče ne more vzeti in ki se ne pokvari in ne zarjavi. Še posebej ne, če se ga hranimo in treniramo. Notranje bogastvo

Kako? Z doživetji, zgodbami in lepimi spomini. Če smo ob teh trenutkih še v družbi naših najdražjih, je izkušnja popolna. Zato, vzemi si čas in izberi primerno darilo za tvoje drage. Če jim podariš še svoj čas, in greš na vodeni ogled z njimi, si jim podaril še toliko več. Razmisli, a ne razmišljaj predolgo.

Kako do darilnega bona?

Brez skrbi, preprosto je. Oglej si seznam vodenj, ki jih ponujamo lokalni vodniki iz Društva regionalnih vodnikov Slovenije - ARGOS. Poišči tistega, ki se ti zdi pravi in klikni nanj. Odprl se ti bo podroben opis vodenja, v katerem bo ponovno že viden gumb "Več informacij". Klikni nanj, in preusmerjen boš na spletno stran ponudnika. Če ponudnik spletne strani nima, se bo odprla povezava, s katero mu lahko pišeš elektronsko sporočilo za naročilo ali dodatne informacije.

Ker so boni veljavni do 31.12.2021, ima obdarovanec dovolj časa in dovolj možnih terminov, da bon izkoristi, kadar mu ustreza.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI:
Spletna stran https://slovenijazlokalci.si, ki je v lasti Mojce Taler, licencirane lokalne turistične vodnice, deluje izključno kot promotor za ponudnike darilnih bonov in nikakor ni prodajalec darilnih bonov.
Za nakup, veljavnost in dostavo dotičnega darilnega bona za določeno turistično vodenje kontaktirajte direktno ponudnika, katerega kontakti so navedeni v ponudbi.
Pri prodaji in unovčenju darilnega bona veljajo splošni pogoji in GDPR določila dotičnega ponudnika.
Mojca Taler nima v lasti proizvodov ali storitev, ki jih promocijsko ponuja preko spletne strani htpps://slovenijazlokalci.si, zato ne more biti odgovorna za morebitne napake, škodo ali druge težave, ki lahko nastanejo pri uporabi promocijskih proizvodov oz. storitev. Za kakršne koli težave, škodo ali napake v zvezi s promocijskimi proizvodi oz. storitvami, ki jih določa ponudnik, je odgovoren izključno ponudnik sam kot lastnik proizvoda oz. ponudnik storitve.

SPREJEM ODGOVORNOSTI:
Mojca Taler, licencirana lokalna turistična vodnica je odgovorna izključno za izvedbo njenih vodenj. Če se odločiš za njena vodenja, boš končen nakup opravil preko Turistične agencije Kareta, s katero sodeluje.
Za več podrobnosti glede odgovornosti in možnosti rezervacije ter odpovedi in prenosov terminov, boš natančno obveščen pred izvedbo nakupa darilnega bona.

In kaj naši zadovolji obiskovalci pravijo o doživetjih?

Z vodnico preteklost, sedanjost in prihodnost oživijo

"Če ne bi bilo teh posebnih časov, se nikoli ne bi spomnila, da grem na voden ogled Tržiča, priznam 🙂 in kaj bi vse zamudila. Ti Tržičani so res podjetni ljudje. In z vodnico Nežo preteklost, sedanjost in prihodnost oživijo 💙 Zelo priporočam!" 

Eva


"

Skratka, terna :)

Spoštovani,
hvala za obe vodstvi Mateja :)! Res sem/smo uživali. Počutiti se kot turist v svojem lastnem mestu je res lepo...sploh, če je to mesto Ljubljana ;).
Sam sem se pa še 'pomlajšal' ob spominih na gimnazijska vodstva profesorice umetnostne zgodovine ;).
Olivija je rekla, da gremo še s kanujem in celo Jerneja, ne-ljubiteljica vodnih aktivnosti, se je imela res fajn. Skratka, terna :)!

Gašper


"

Koliko zgodb in dogodivščin.

Mojca, to je bilo top!
Koliko zgodb in dogodivščin. Nikoli nisem razmišljala o tem zakaj so prvopristopniki na Triglav sploh lezli gor...

In tudi Jaka je bil navdušen. Ker se ravno učijo o alpski pokrajini.

Hvala in se vsekakor se še vidimo!

Petra


"
Pohvala Neža Vovk

Gospa Marjana

Darilo

Bodi med prvimi!

Ki boste izvedeli za novosti in posebne ugodnosti za naročnike naših novic!

Spol
  • Ženska
  • Moški